SİİRT / KURTALAN - Vakıfbank Nizamettin Sevgili Ortaokulu

Vakıfbank Nizamettin Sevgili Ortaokulu

Vakıfbank Nizamettin Sevgili OrtaOkulu Kayabağlar Beldesi Kurtalan/SİİRT
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda; barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2011-2012 Yılında Fen Lisesine İki Öğrenci Yerleştirilmiştir. Spor faaliyetlerinde 1. ve 3.lükleri olan okulumuz ayrıca Kurtalan Okullar Arası Bilgi Yarışmasında 1. olmuştur.
Başlama: 8:30 Bitiş : 14:50
Kalorifer ( Fuel Oil)
Ulaşım
Okulumuza Belde minibüsleri ile ulaşım sağlanmakta olup öğretmenlerimiz servis kullanmaktadırlar.
Yerleşim Yeri
1967 yılına kadar Kurtalan İlçesine bağlı köy konumunda olan Kayabağlar, 1967 yılında çıkan kararname ile Belde Belediyelik statüsünü kazanmıştır. Yaklaşık 5 bin nüfusa sahiptir.
Okulumuz İlçe Merkezine 10 Km. İl Merkezine 30 Km.uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
2015-2016 İlçe Futbol Turnuvası 3.sü Okullar Arası Ses Yarışmasında Final Başarısı Geleneksel Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlenmektedir.